Serialul Arcane va debuta pe Netflix și Twitch. Când va putea fi urmărit

Autor: Cosmin Aionita | 19.10.2021
Serialul Arcane va debuta pe Netflix și Twitch. Când va putea fi urmărit
Foto: Riot Games

Arcane, primul serial produs de Riot Games, va avea premiera locală duminică, 7 noiembrie 2021, la ora 04:00 pe Netflix. Primul episod din serialul Arcane va putea fi urmărit de fanii jocului League of Legends și pe platforma Twitch.tv, iar creatorii de conținut pasionați de League of Legends pot retransmite primul episod al serialului exclusiv pe această platformă de streaming. Astfel, Arcane este primul serial de pe Netflix care va debuta în acest mod.

În plus față de posibilitatea de a urmări live primul episod pe Twitch, jucătorii și fanii din întreaga lume vor putea experimenta și evenimentul găzduit la sediul central al Riot Games din Los Angeles. Conceput pentru publicul din întreaga lume, evenimentul va avea un covor roșu virtual pentru ca presa și streamerii din întreaga lume să se conecteze cu comunitățile lor.

Premiera globală va fi difuzată de către streameri și influenceri din peste 30 de țări și poate fi retransmisă de orice utilizator de Twitch.tv, astfel încât fanii să poată sărbători premiera Arcane în direct cu comunitățile lor. Fanii care vor lua parte la watch party-ul digital pe Twitch vor primi Twitch Drops, articole exclusive in-game în jocurile Riot.

Brandon Miao, Cross-Product Experiences și Partnerships Lead, Riot Experience (XP) la Riot Games, a declarat:

Interesul comunității globale de jucători pentru povestea din spatele universului League of Legends a avut un rol deosebit de important în decizia noastră de a crea Arcane. Prin urmare ne dorim ca toată comunitatea de jucători să poată urmări împreună primul episod din Arcane. Când am decis să organizăm evenimentul, am dorit să îmbinăm divertismentul tradițional cu o nouă abordare inovatoare, digitală, care să sporească accesul jucătorilor din întreaga lume, oferind ceva nou pentru ca oamenii să se bucure împreună de acest nou serial.

Premiera serialului Arcane va fi în centrul unui eveniment global pentru jucătorii și fanii League of Legends, alături de Campionatul Mondial League of Legends din 2021, eveniment a cărui ediție de anul trecut a avut, simultan, 49,45 de milioane de spectatori din întreaga lume.

Comunitatea formată în jurul universului creat de Riot Game va putea participa la acest eveniment global, care va combina competiția la cel mai înalt nivel, divertismentul și jocurile video într-un mod cu totul nou.

Cele trei acte din Arcane, alcătuite din trei episoade fiecare, vor fi lansate simultan pe Tencent Video în China și Netflix la nivel global, pentru ca toți jucătorii și fanii universului Riot să poată experimenta spectacolul împreună, indiferent de locație.

Bazat pe universul League of Legends, Arcane spune povestea conflictului dintre orașul bogat Piltover și mahalalele orașului subteran Zaun. Cunoscut în Runeterra drept „orașul progresului”, Piltover este casa unora dintre cele mai strălucite minți. Însă creația tehnologiei hextech, ce îi va permite unui om să controleze energia magică, va amenința acest echilibru între cele două orașe. În timp ce Arcane spune poveștile campionilor din League of Legends, seria animată a fost concepută drept un produs de sine stătător, ce va putea fi urmărit și de către cei nefamiliarizați cu universul creat de Riot Games.

Sursa: Riot Games

Urmărește Go4Games.ro pe Google News