Serialul Halo este disponibil acum în România prin noul serviciu SkyShowtime

Autor: Cosmin Aionita | 14.02.2023
Serialul Halo este disponibil acum în România prin noul serviciu SkyShowtime
Foto: Showtime

Odată cu lansarea serviciului SkyShowtime în România, serialul Halo este acum disponibil și pentru fanii din țara noastră. Primul sezon al serialului, format din nouă episoade, poate fi urmărit acum din România prin intermediul abia lansatei platforme SkyShowtime.

În serialul Halo, actorul Pablo Schreiber, cunoscut din serialul American Gods, îl interpretează pe Master Chief, în timp ce Jen Taylor, actrița ce i-a dat voce Cortanei în seria de jocuri Halo, își reia rolul. Din distribuția serialului mai fac parte Natascha McElhone (Dr. Catherine Elizabeth Halsey), Bokeem Woodbine, Shabana Azmi, Natasha Culzac, Olive Gray, Yerin Ha, Bentley Kalu, Kate Kennedy, Ryan McParland, Charlie Murphy și Danny Sapani.

Produs de rețeaua Showtime Networks în colaborare cu 343 Industries, primul sezon al serialului Halo este format din nouă episoade și este disponibil acum și în România, prin intermediul serviciului SkyShowtime.

Cu acțiunea plasată în secolul al XXVI-lea, serialul Halo relatează confruntarea dintre umanitate și amenințarea extraterestră Covenant. 343 Industries, dezvoltatorii seriei de jocuri video Halo, au dezvăluit că întreaga poveste din serial beneficiază de propria cronologie, diferită de cea a jocurilor, numită “silver timeline”. Astfel, și cei ce nu dețin foarte multe informații despre evenimentele din seria Halo se vor putea bucura de serial.

Cât costă SkyShowtime în România

Odată cu lansarea din România, SkyShowtime vine cu o ofertă specială: cei care aleg să se aboneze începând de astăzi, 14 februarie, și până pe data de 11 aprilie, vor beneficia la o reducere la jumătate din prețul abonamentului, pe viață – 1,99 euro pe lună în loc de 3,99 euro.

Citește mai multe despre lansarea SkyShowtime în România pe Go4IT.ro

Urmărește Go4Games.ro pe Google News