Shadow Complex, hitul de pe Xbox 360, acum gratuit pe PC!

Autor: Cosmin Aionita | 07.12.2015
Shadow Complex, hitul de pe Xbox 360, acum gratuit pe PC!

Epic Games nu a lipsit de la The Game Awards 2015, anunţând Shadow Complex Remastered, o versiune adusă la zi a jocului lansat de Chair Entertainment pentru Xbox Live Arcade în 2009. Shadow Complex este un joc de acţiune şi aventură prezentat dintr-o perspectivă 2.5D, realizat cu ajutorul “bătrânului” Unreal Engine 3.

La vremea sa, Shadow Complex a fost extrem de bine primit de către critica de specialitate, câştigând peste 50 de distincţii de tipul “Game of The Year” sau “Editor’s Choice”.

Shadow Complex Remastered a fost adaptat pentru a rula pe PC-urile şi consolele moderne (PlayStation 4 şi Xbox One), cu noi îmbunătăţiri şi achievement-uri special adăugate pentru această remasterizare.

În timp ce ediţiile pentru console vor fi lansate abia la începutul lui 2016, Shadow Complex Remastered este disponibil chiar acum pentru PC şi, mai mult, poate fi descărcat şi jucat complet gratuit pe parcursul lunii decembrie 2015.

Pentru a accesa Shadow Complex Remastered, urmaţi acest link: www.epicgames.com/shadowcomplex şi apăsaţi butonul „Download Now”. Odată descărcat clientul Epic Games Launcher, rulaţi aplicaţia şi creaţi-vă un cont. Folosiţi acel cont pentru a face log in şi accesaţi tab-ul „Shadow Complex”. Apăsaţi butonul „Install” pentru a descărca jocul.

Shadow Complex Remastered

Shadow Complex RemasteredShadow Complex Remastered

Shadow Complex RemasteredShadow Complex Remastered

Shadow Complex Remastered

Urmărește Go4Games.ro pe Google News