Shadow of The Colossus – îmbunătăţiri pe PS4 Pro şi trailer comparativ

Autor: Cosmin Aionita | 18.12.2017
Shadow of The Colossus - îmbunătăţiri pe PS4 Pro şi trailer comparativ

Cu ocazia PlayStation Experience 2017, Sony a oferit două noi trailere pentru remake-ul jocului Shadow of The Colossus. După cum v-am anunţat deja în precedentele noastre materiale legate de acest titlu, posesorii de console PlayStation 4 Pro vor putea alege dintre două moduri video pentru Shadow of The Colossus:

Cinematic: Pune accentul pe calitatea imaginii, iar utilizatorii de televizoare Ultra HD moderne vor putea rula jocul într-o rezoluţie 4K dinamică (upscalată de la 1440p cu antialiasing temporal), cu HDR şi un framerate de 30 de cadre pe secundă.

Performance: Rezoluţia va fi sacrificată în favoarea unui framerate cât mai fluent, ce va tinde spre 60 de cadre pe secundă.

Studioul Bluepoint Games, responsabil şi pentru Uncharted: The Nathan Drake Collection pentru PlayStation 4, se ocupă şi de acest proiect. Spre deosebire însă de jocurile incluse în această colecţie, Shadow of The Colossus pentru PS4 va fi un remake complet şi nu doar o remasterizare a vechiului titlu de PS2. De asemenea, va fi implementată o nouă schemă de control în acest remake, păstrând însă pentru nostalgici şi posibilitatea de a opta pentru controlul clasic din versiunea originală.

Shadow of The Colossus, în ediţia sa refăcută pentru PlayStation 4, va fi lansat în Europa pe 7 februarie 2018.

Shadow of The ColossusShadow of The Colossus

Shadow of The ColossusShadow of The Colossus

Shadow of The ColossusShadow of The Colossus

Shadow of The ColossusShadow of The Colossus

Urmărește Go4Games.ro pe Google News