Shadow of The Tomb Raider a primit reclamă TV

Autor: Cosmin Aionita | 30.08.2018
Shadow of The Tomb Raider a primit reclamă TV

Square Enix şi studioul Eidos Montreal au publicat clipul publicitar ce va fi folosit pentru promovarea jocului Shadow of The Tomb Raider la TV. Spre deosebire însă de alte reclame similare, spotul folosit pentru acest joc este creat cu ajutorul secvenţelor de gameplay propriu-zise, lucru ce merită apreciat.

Pentru a nu rămâne mai prejos însă, cei de la Square Enix au realizat şi o reclamă mai puţin convenţională, dar şi foarte amuzantă, în care rolul eroilor din joc este luat de animale de companie. O puteţi urmări în continuare. De asemenea, mai jos, aveţi ocazia de a viziona două noi trailere pentru Shadow of The Tomb Raider, unul despre mormintele de tip challenge din joc, cel de-al doilea fiind dedicat procesului de realizare a coloanei sonore şi efectelor audio.

În Shadow of The Tomb Raider, Lara va trebui să supravieţuiască pericolelor unei jungle nemiloase, să descopere şi să exploreze morminte străvechi şi să-şi înfrunte cele mai mari frici în încercarea de a salva lumea de apocalipsa mayaşă. În rolul Larei Croft se va întoarce actriţa Camilla Luddington, o parte din distribuţia celor două titluri anterioare ale seriei urmând să-şi facă apariţia şi în noul Shadow of The Tomb Raider.

Shadow of The Tomb Raider va fi lansat pe 14 septembrie 2018, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (Steam).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News