Shadow of The Tomb Raider la Gamescom 2018: demonstraţie de gameplay şi avalanşă de trailere noi

Autor: Cosmin Aionita | 28.08.2018
Shadow of The Tomb Raider la Gamescom 2018: demonstraţie de gameplay şi avalanşă de trailere noi

Shadow of The Tomb Raider a jucat un rol central în candrul standului pregătit de publisher-ul Square Enix pentru Gamescom 2018. Vizitatorii au putut încerca un demo al jocului, pe care îl regăsiţi în clipurile de mai jos, fiind lansat şi un trailer dedicat ediţiei pentru PC, Shadow of The Tomb Raider urmând sa ofere suport pentru noua tehnologie RTX de la NVIDIA.

Nu în ultimul rând, au fost oferite o sumedenie de alte trailere mai scurte ce prezintă elemente din joc cum ar fi inamicii, arsenalul pe care Lara Croft îl va avea la dispoziţie, takedown-urile pe care le va putea executa etc.

În Shadow of The Tomb Raider, Lara va trebui să supravieţuiască pericolelor unei jungle nemiloase, să descopere şi să exploreze morminte străvechi şi să-şi înfrunte cele mai mari frici în încercarea de a salva lumea de apocalipsa mayaşă. În rolul Larei Croft se va întoarce actriţa Camilla Luddington, o parte din distribuţia celor două titluri anterioare ale seriei urmând să-şi facă apariţia şi în noul Shadow of The Tomb Raider.

Shadow of The Tomb Raider va fi lansat pe 14 septembrie 2018, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (Steam).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News