Jocurile Shadow Warrior 3 și Ready or Not primesc suport pentru NVIDIA Reflex

Autor: Cosmin Aionita | 16.03.2022
Jocurile Shadow Warrior 3 și Ready or Not primesc suport pentru NVIDIA Reflex

NVIDIA că jocurile Shadow Warrior 3 și Ready or Not au primit update-uri ce permit reducerea latenței induse de sistem în aceste titluri cu ajutorul tehnologiei NVIDIA Reflex. Pornirea Reflex în Shadow Warrior 3 ar reduce latența sistemului cu până la 56%, în timp ce Ready or Not ar beneficia de o scădere a latenței cu 42%.

Shadow Warrior 3 beneficia deja de o creștere a performanței de până la 68% prin intermediul suportului pentru NVIDIA DLSS. Acum, prin NVIDIA Reflex latența sistemului va putea fi redusă cu până la 56% în joc.

Foto: NVIDIA

Ready or Not, shooter-ul co-op aflat în faza Early Access, promite o experiență de joc mult mai responsivă. În scenariul realist din Ready or Not, milisecundele fac diferența dintre oprirea unui suspect sau pierderea propriei vieți. Conform promisiunilor, cu un singur click, jucătorii de Ready or Not pot reduce latența sistemului din joc cu până la 42%.

Foto: NVIDIA

Ecosistemul NVIDIA Reflex continuă să se extindă

NVIDIA Reflex este o suită de tehnologii care optimizează și măsoară latența sistemului în jocuri competitive. Oferă un avantaj competitiv pentru gameri, reducând latența sistemului astfel încât acțiunile de pe ecran să aibă loc cât mai rapid, facilitând viteza de reacție în meciurile multiplayer, și oferind o experiență mai fluentă în single player. Reflex este disponibil în cele mai populare jocuri multiplayer și eSports și funcționează pe plăci grafice GeForce începând de la seria GTX 900.

NVIDIA Reflex Analyzer oferă o măsurătoare ușoară și precisă a latenței aflate între click și acțiunea de pe ecran. Folosind GeForce Experience și tehnologia încorporată în monitoare și mouse-uri compatibile Reflex, latența poate fi măsurată, jucătorii pot modifica setup-ul și apoi pot testa iar pentru a confirma că latența este scăzută. Noile monitoare, precum AOC AG254FG și Viewsonic XG271QG, se adaugă gamei de componente compatibile cu Reflex Analyzer.

Mouse-urile compatibile cu Reflex deblochează posibilitatea de a măsura în întregime latența sistemului, alături de un monitor cu Reflex Analyzer. Luna aceasta, Alienware AW320M cu fir și ROCCAT Kone XP devin cele mai noi astfel de dispozitive compatibile cu Reflex.

Sursa: NVIDIA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News