Shaq Fu: A Legend Reborn a primit dată de lansare

Autor: Cosmin Aionita | 07.04.2018
Shaq Fu: A Legend Reborn a primit dată de lansare

Wired Productions şi studiourile Saber Interactive şi Big Deez Productions au confirmat data de lansare pentru Shaq Fu: A Legend Reborn, jocul fiind aşteptat pe piaţă începând cu 5 iunie 2018, atât în format digital, cât şi fizic. Cu această ocazie a fost oferit şi un nou trailer pentru Shaq Fu: A Legend Reborn, pe care îl puteţi urmări în continuare.

Shaq Fu: A Legend Reborn este un titlu de tip beat’em up în care jucătorii vor avea ocazia de a-l întruchipa pe legendarul baschetbalist Shaquille O’Neal în încercarea acestuia de a stopa forţele malefice ce au corupt Hollywood-ul.

Realizat într-o manieră umoristică, jocul îi va permite eroului să execute combo-uri devastatoare, să înfrunte celebrităţi în postura de boşi, să mânuiască numeroase arme precum katane, shuriken-uri sau bâte de baseball şi să apeleze la puterile speciale ale celorlalte „personalităţi” ale sale: Big Daddy O şi Big Diesel.

Shaq Fu: A Legend Reborn va fi lansat pe 5 iunie 2018, atât în ediţii fizice, cât şi în format digital, pentru PlayStation 4, Xbox One, PC şi Nintendo Switch. Pe primele trei platforme, jocul va fi disponibil în regim digital la un preţ de 19,99€. Pentru PlayStation 4 şi Xbox One îşi va face apariţia şi o versiune fizică, cu un pachet DLC-surpriză inclus, la un preţ echivalent cu 29,99€, în timp ce ediţia fizică pentru Nintendo Switch va fi cea mai scumpă, cu un preţ recomandat de 39,99€.

Shaq Fu A Legend Reborn

Urmărește Go4Games.ro pe Google News