Shenmue I şi II revin pe platformele actuale

Autor: Cosmin Aionita | 17.04.2018
Shenmue I şi II revin pe platformele actuale

SEGA a dezvăluit că va relansa titlurile clasice Shenmue I şi II pe platformele moderne. Cele două jocuri au debutat pe defuncta consolă Dreamcast în 2000, respectiv 2001, şi sunt responsabile pentru anumite inovaţii în gaming pe care şi titlurile din ziua de azi le folosesc în mod frecvent. Seria Shenmue a pus bazele genului open world, cu elemente de acţiune, aventură, RPG, lupte de arte marţiale, mini-games, explorare a mediului de joc deschis, ciclu noapte-zi, NPC-uri cu inteligenţă şi rutine proprii sau nemuritoarele QTE-uri (quick time events).

Seria Shenmue spune povestea lui Ryo Hazuki, un adolescent al anilor ’80, nevoit să asiste la uciderea propriului său tată, pe care jură să-l răzbune. Ediţiile moderne ale celor doua jocuri Shenmue vor incorpora o interfaţă grafică adusă la zi, posibilitatea de a alege dintre schema de control clasică şi una modernă şi întregile dialoguri în limba japoneză, disponibile în premieră pentru o audienţă globală, şi vor fi adaptate, din punct de vedere tehnologic, platformelor actuale.

Shenmue

ShenmueShenmue

ShenmueShenmue

Shenmue I şi II vor fi relansate, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Yu Suzuki, creatorul seriei originale, lucrează deja la o continuare – Shenmue III, finanţată cu ajutorul fanilor şi programată, de asemenea, pentru acest an.

Shenmue

ShenmueShenmue

ShenmueShenmue

Tags:
Urmărește Go4Games.ro pe Google News