Sierra revine din morţi la Gamescom 2014?

Autor: Cosmin Aionita | 08.08.2014
Sierra revine din morţi la Gamescom 2014?

Cine îşi mai aduce aminte jocurile de aventură ale celor de la Sierra? King’s Quest, Police Quest, Space Quest, Leisure Suit Larry şi multe altele au scris istorie la începutul anilor ’90, ridicând Sierra la rangul unui publisher respectat în acele vremuri. În cazul în care nu ştiţi, Sierra s-a ocupat şi de publicarea legendarului Half-Life, jocul de debut al celor de la Valve.

Ulterior, lucrurile nu au mers la fel de bine, Sierra fiind forţată să-şi închidă porţile, toate proprietăţile intelectuale ale fostului publisher trecând în curtea Vivendi Universal, şi sfârşind, mai apoi, în mâinile celor de la Activision Blizzard. Iată că Activision nu mai are de gând să păstreze marca Sierra la naftalină, dezvăluind prin intermediul unui teaser ca Sierra îşi va face apariţia, într-o formă sau alta, cu ocazia Gamescom 2014.

Rămâne de văzut ce va reprezenta mai exact acest “nou” Sierra şi cu ce gen de jocuri se va ocupa. Cine ştie, poate Activision va da încă o şansă unor genuri de nişă ce făceau istorie în trecut pe PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News