Sifu aniversează 2 ani de la apariție cu 3 milioane de exemplare vândute. Ce conținut gratuit primesc jucătorii

Autor: Cosmin Aionita | 21.02.2024
Sifu aniversează 2 ani de la apariție cu 3 milioane de exemplare vândute. Ce conținut gratuit primesc jucătorii
Foto: Sloclap

Sloclap, studioul din spatele jocului Sifu, aniversează doi ani de la apariția pe piață a acestui titlu: în acest interval, Sifu s-a vândut în nu mai puțin de 3 milioane de exemplare. Așadar, ca mulțumire pentru comunitatea care a făcut posibile aceste cifre de vânzări, producătorii au lansat două noi costume in-game pentru personajul central al jocului.

Astfel, jucătorii vor putea împrumuta costumul și masca lui Risryn, inspirate de boss-ul final din jocul Absolver, primul titlu al studioului Sloclap. De asemenea, a fost adăugat și un trening, ce-i conferă protagonistului un look mai sportiv și relaxat.

Lansat inițial în februarie 2022 pentru PlayStation 5, PlayStation 4 și Epic Games Store pe PC, Sifu a fost primit bine (cu 81 drept medie a notelor înregistrate în review-uri, conform Metacritic), alegându-se cu numeroase nominalizări pe listele de jocuri ale anului din partea mai multor publicații importante. În 2023, Sloclap a lansat Sifu și pentru consolele Xbox, Nintendo Switch și pe PC, prin Steam.

Sifu spune povestea unui tânăr practicant de Kung Fu, ce și-a petrecut întreaga viață antrenându-se pentru a se răzbuna pe ucigașii familiei sale. Pe parcursul jocului, în decorul exotic al unui oraș chinezesc fictiv, acesta îi vânează pe asasini unul câte unul, ajutat fiind de abilitățile sale în privința artelor marțiale, dar și de o amuletă magică. Grație acesteia, eroul poate reveni la viață după ce este doborât; utilizarea amuletei are însă și consecințe grave: fiecare reînviere îl va îmbătrâni pe protagonist, periclitându-i astfel misiunea de răzbunare.

Sifu este disponibil acum în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch și PC (Steam și Epic Games Store).

Sifu
Foto: Sloclap

Sursa: Sloclap

Tags:
Urmărește Go4Games.ro pe Google News