Skylanders Imaginators, disponibil în magazinele din România

Autor: Cosmin Aionita | 18.10.2016
Skylanders Imaginators, disponibil în magazinele din România

Activision a confirmat lansarea jocului Skylanders Imaginators, oferind tuturor ocazia să-şi folosească imaginaţia şi să creeze propriul Skylander pentru prima oară în cadrul aceastei serii.

Skylanders Imaginators oferă jucătorilor o mulţime de alternative pentru a modifica aspectul personajelor, puterile şi abilităţile lor, numele, tema muzicală şi multe altele. Kaos este din nou hotărât să cucerească Skylands, astfel încât jucătorii vor fi nevoiţi să-şi imagineze proprii Skylanderi, cunoscuţi sub denumirea de Imaginators, folosind jucării aliniate cu un anumit element, Cristale ale Creaţiei, ce permit de asemenea transportul personajelor de la o consolă la alta.

Nu în ultimul rând, Skylanders Imaginators introduce o nouă gamă de personaje, Sensei Skylanders, o serie de eroi noi ce reprezintă zece clase de luptă precum Cavaler, Vrăjitor sau Luptător.

Sensei Skylanders îi vor antrena pe Imaginators, oferind o serie de beneficii precum arme dedicate, acces în diferite zone ale jocului sau tehnici secrete de luptă. Sensei Skylanders au de asemenea o abilitate specială, denumită Sky-Chi. Vor fi în total 31 de Sensei, printre care şi răufăcători din jocurile precedente care acum luptă de partea binelui.

Dezvoltat de studioul Toys for Bob, Skylanders Imaginators este acum disponibil în magazinele de profil din România în versiuni pentru Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 si Nintendo Wii U, oferind suport pentru cele peste 300 de jucării deja disponibile din jocurile anterioare ale seriei.

Skylanders Imaginators

Skylanders ImaginatorsSkylanders Imaginators

Skylanders ImaginatorsSkylanders Imaginators

Skylanders Imaginators

Urmărește Go4Games.ro pe Google News