Skylanders: SuperChargers, în curând şi cu maşinuţe

Autor: Cosmin Aionita | 04.06.2015
Skylanders: SuperChargers, în curând şi cu maşinuţe

În ciuda eforturilor depus de Disney, cu al lor Disney Infinity, şi, mai nou, de Warner Bros., care va scoate LEGO Dimensions la înaintare, Activision, prin seria Skylanders, rămâne liderul de necontestat al segmentului de jocuri video acompaniate de jucării ce pot fi “importate” în mediul virtual.

Iar Skylanders va continua în această toamnă cu Skylanders: SuperChargers, un nou titlu dezvoltat de echipa de la Vicarious Visions. Marea noutate? SuperChargers va oferi o serie de eroi noi, capabili să piloteze vehicule; evident, atât noile personaje, cât si vehiculele vor fi livrate sub forma a 20 de figurine noi, acompaniate de 20 de maşinuţe fizice, toate acestea urmând să poată fi folosite în joc.

Pe lângă acestea, toate cele peste 300 de jucării din titlurile anterioare vor fi compatibile şi cu Skylanders: SuperChargers, pe lângă pilotatul de maşinuţe, jucătorii urmând să poată lua parte la activităţi clasice pentru serie: aventură, lupte, rezolvare de puzzle-uri, mini games sau platforming. Şi, pentru că nu putea lipsi dintr-un joc cu “maşinuţe”, fiecare astfel de vehicul va putea fi personalizat în detaliu în cadrul jocului, De altfel, fiecare vehicul de plastic va putea fi folosit de copii şi ca o jucărie clasică, acestea fiind dotate cu roţi funcţionale şi alte părţi în mişcare.

Skylanders: SuperChargers va fi lansat în Europa pe 25 septembrie 2015, în versiuni pentru PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, Nintendo Wii U şi iPad. O versiune specială a jocului va fi disponibilă pentru Nintendo Wii şi Nintendo 3DS.

Skylanders SuperChargers

Skylanders SuperChargersSkylanders SuperChargers

Urmărește Go4Games.ro pe Google News