Sly Cooper: Thieves in Time are dată de lansare!

| 17.12.2012
Sly Cooper: Thieves in Time are dată de lansare!

Sony Computer Entertainment a anunţat că Sly Cooper: Thieves in Time, cel de-al patrulea joc al seriei, va fi lansat în cursul primăverii viitoare, pe 27 martie 2013. Ratonul-hoţ Sly se va întoarce, de această dată sub bagheta celor de la Sanzaru Games, acelaşi studio din spatele portării trilogiei iniţiale pe PlayStation 3.

De această dată, Sly va trebui să călătorească prin timp, jucătorii urmând să aibă ocazia de a controla strămoşi de-ai ratonului, din diferite perioade ale istoriei. Puteţi afla mai multe detalii despre povestea din Sly Cooper: Thieves in Time din trailerul de mai jos.

Sly Cooper: Thieves in Time va fi lansat atât pentru PlayStation 3, cât şi pentru PlayStation Vita şi va beneficia de avantajul adus de promoţia Cross Buy: cumpărătorii versiunii de PS3 vor primi gratuit şi ediţia digitală a jocului pentru PS Vita.

De asemenea, salvările vor fi compatibile cu ambele variante ale jocului, iar capabilităţile AR (augmented reality) ale consolei PS Vita vor putea fi folosite pentru a descoperi secrete in ediţia de PS3 a lui Sly Cooper: Thieves in Times.

Sly Cooper: Thieves in Time

Urmărește Go4Games.ro pe Google News