Sly Cooper va primi propriul film animat (UPDATE)

| 29.01.2014
Sly Cooper va primi propriul film animat (UPDATE)

Update: A fost lansat şi primul trailer pentru filmul de animaţie Sly Cooper. Îl puteţi urmări în continuare.


Se pare că Sony are de gând să-şi transforme toate licenţele de jocuri în filme animate. Astfel, după anunţurile referitoare la viitoarele filme Ratchet and Clank şi Heavenly Sword, a venit rândul ratonului hoţ Sly Cooper sa beneficieze de acelaşi tratament.

Povestea va fi una familiară pentru fanii seriei Sly Cooper, eroul principal, alături de prietenii săi hipopotamul Murray şi ţestoasa Bentley, încearcă să afle mai multe despre trecutul neamului Cooper. Cei trei descoperă astfel că Sly provine dintr-o familie de hoţi celebri, învăţăturile moştenite de la o generaţie la următoarea fiind compilate într-o carte numită Thievius Raccoonus.

Sly Cooper

Situaţia se complică atunci când cartea este furată de Clockwerk, o bufniţă metalică din Rusia, care doreşte cu orice preţ să elimine toţi Cooperii din istorie. Evident, Sly şi prietenii săi vor călători pe tot globul, din Paris şi până în China, pentru a-l opri pe Clockwerk şi a recupera Thievius Raccoonus.

Filmul Sly Cooper va fi realizat de studiourile Blockade Entertainment şi Rainmaker Entertainment, şi va fi lansat în 2016. De scenariu şi regie se va ocupa Kevin Munroe, acelaşi om din spatele filmului de animaţie TMNT (Teenage Mutant Ninja Turtles) din 2007.

Sly Cooper

Urmărește Go4Games.ro pe Google News