Sony transformă Ratchet & Clank într-un film de lung metraj

| 24.04.2013
Sony transformă Ratchet & Clank într-un film de lung metraj

Sony a anunţat că, împreună cu Blockade Entertainment şi Rainmaker Entertainment, va realiza un film de animaţie bazat pe una dintre cele mai apreciate serii de jocuri video ale companiei: Ratchet & Clank.

Insomniac Games, studioul care a dat viaţă cuplului de aventurieri spaţiali, va superviza în mod activ procesul de producţie al filmului, oferind consultanţă în ceea ce priveşte scenariul, dezvoltarea personajelor sau animaţia propriu-zisă. Mai mult, T.J. Fixman, autorul scenariilor celor mai recente jocuri ale seriei Ratchet & Clank, se va ocupa şi de scenariul noului film.

Mai mult, Sony a apelat la cei de la Blockade Entertainment şi pentru realizarea unui film bazat pe Heavenly Sword, joc realizat de studioul Ninja Theory şi lansat în 2007 pentru PlayStation 3. Spre deosebire însă de Ratchet & Clank, aşteptat pe marile ecrane în 2015, filmul Heavenly Sword va fi lansat în regim direct-to-video, cel mai probabil pe DVD şi Blu-ray.

Transformarea unora dintre seriile de jocuri deţinute de Sony în filme alimentează şi mai mult zvonurile conform cărora gigantul japonez ar avea în lucru noi titluri Ratchet & Clank şi Heavenly Sword pentru viitoarea consolă PlayStation 4.

Ratchet & Clank

Urmărește Go4Games.ro pe Google News