SOMA, oferit gratuit prin intermediul GOG

Autor: Cosmin Aionita | 28.12.2018
SOMA, oferit gratuit prin intermediul GOG

Reducerile de iarnă continuă pe Good Old Games (GOG.com), site-ul oferind, în mod gratuit, jocul SOMA. Îl puteţi descărca accesând https://www.gog.com/game/soma, conectându-va cu propriul cont GOG şi selectând butonul “Claim game”.

SOMA este un thriller psihologic first person, cu elemente horror, dezvoltat de studioul Frictional Games (seriile Penumbra şi Amnesia). Acţiunea are loc în baza sebacvatică PATHOS-II, în mijlocul oceanului Atlantic, unde personajul principal se trezeşte dintr-o comă. Povestea se desfăşoară în 2104, la un an după ce impactul cu o cometă a ras întreaga viaţă de pe Pământ, singurii supravieţuitori fiind chiar locuitorii bazei plasate pe fundul oceanului. Treptat, jucătorul va descoperi misterele ce stau în spatele complexului PATHOS-II, parcurgând unul dintre cele mai reuşite fire narative ce şi-au făcut apariţia în jocurile din ultimii ani.

Grăbiţi-vă însă: SOMA nu va mai fi disponibil în mod gratuit pe GOG decât pentru încă o zi şi 16 ore (de la ora publicării acestui articol)!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News