Soul Calibur VI, dezvăluit în mod oficial

Autor: Cosmin Aionita | 12.12.2017
Soul Calibur VI, dezvăluit în mod oficial

Bandai Namco Entertainment a ales scena de la The Game Awards 2017 pentru a dezvălui Soul Calibur VI, joc ce urmează să fie lansat în 2018 pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Atât studioul producător, cât şi publisher-ul, sunt deosebit de încântaţi că legendara franciză va continua cu un nou episod, planificat să apară la timp pentru a celebra cei 20 de ani de istorie a seriei. Două decenii după primul joc, Soul Calibur VI se va întoarce la origini, aducând totodată şi noi mecanici de gameplay pentru a creşte spectaculozitatea luptelor.

Soul Calibur VI promite să fie dinamic şi dramatic deopotrivă, datorită graficii deosebit de spectaculoase aduse la viaţă de motorul grafic Unreal Engine 4. Jucătorii vor avea de înfruntat o aventură care-i va purta prin nivelurile din secolul al XVI-lea, spunând povestea luptei dintre două săbii legendare, din perspectiva personajelor bine cunoscute ale seriei. Nu doar că nu va lipsi nici un erou deja apărut în cele cinci episoade de până acum, făcându-şi apariţia inclusiv Mitsurugi şi Sophitia, dar producătorii promit şi includerea a noi personaje.

Inovaţiile de la nivel de gameplay includ, printre altele, noul sistem Reversal Edge, care le va permite jucătorilor să echilibreze mişcările ofensive cu cele defensive. Odată activat Reversal Edge, jucătorii vor putea să se apere de atacurile oponentului fără vreo întrerupere şi să contraatace în mod direct. Noul sistem va aduce o nouă dimensiune tactic jocului, care va fi pusă în evidenţă de noua cameră dinamică.

Soul Calibur VI este aşteptat în 2018, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (în format digital pentru Steam).

Soul Calibur 6Soul Calibur 6

Soul Calibur 6Soul Calibur 6

Soul Calibur 6Soul Calibur 6

Soul Calibur 6Soul Calibur 6

Soul Calibur 6Soul Calibur 6

Soul Calibur 6Soul Calibur 6

Urmărește Go4Games.ro pe Google News