Spawn, din benzile desenate direct în Mortal Kombat 11

Autor: Cosmin Aionita | 09.03.2020
Spawn, din benzile desenate direct în Mortal Kombat 11

Cu ocazia desfăşurării fazei finale a turneului de eSports Final Kombat 2020, Warner Bros. Interactive Entertainment şi NetherRealm Studios au dezvăluit un nou trailer de gameplay pentru Mortal Kombat 11, prezetându-l astfel în premieră pe Spawn, cel mai nou luptător DLC al jocului. Personajul de benzi desenate conceput de Todd McFarlane este astfel “invitat” în cadrul universului Mortal Kombat.

Spawn va fi disponibil pentru posesorii de Kombat Pack începând cu 17 martie 2020, urmând să fie oferit de pe 24 martie şi celor care doresc să îl achiziţioneze separat. Spawn se alătură astfel distribuţiei de personaje suplimentare lansate sub formă de pachete DLC pentru Mortal Kombat 11, alături de Shang Tsung, Nightwolf, Terminator T-800, Sindel şi Joker.

Vocea lui Spawn din Mortal Kombat 11 este interpretată de Keith David, acelaşi actor ce i-a dat viaţă personajului şi în serialul animat “Todd McFarlane’s Spawn” produs de HBO. Lansarea lui Spawn pentru Mortal Kombat 11 va fi acompaniată şi de apariţia unor skin-uri noi, pe care le puteţi admira în imaginile de mai jos.

Mortal Kombat 11 este disponibil în ediţii pentru PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch şi PC.

Mortal Kombat 11Mortal Kombat 11

Urmărește Go4Games.ro pe Google News