Spider-Man la E3 2018: două demonstraţii de gameplay şi imagini noi

Autor: Cosmin Aionita | 22.06.2018
Spider-Man la E3 2018: două demonstraţii de gameplay şi imagini noi

Spider-Man a fost titlul ales de Sony pentru a încheia conferinţa de presă PlayStation de la E3 2018, fiind prezentată o nouă demonstraţie de gameplay din joc, înfăţisându-i astfel pe o parte dintre răufăcătorii pe care Spidey va trebui să-i înfrunte: Electro, Rhino, Scorpion, Vulture şi Mr. Negative.

Dar asta nu a fost tot: un al doilea demo de gameplay a fost disponibil pentru cei care vizitau standul Sony de la E3 2018, acesta fiind redat, în totalitate, în clipul de mai jos mai jos. Nu în ultimul rând, au fost oferite şi noi imagini din Spider-Man, pe care le puteţi admira în galeria ataşată.

Spider-Man este produs de studioul Insomniac Games (seriile Ratchet & Clank şi Resistance), în colaborare cu Marvel Entertainment şi Sony Interactive Entertainment. Noua aventură a lui Peter Parker promite să fie memorabilă: vom avea parte de o poveste originală, în care îşi vor face apariţia totuşi personaje cunoscute ale francizei, acţiunea urmând să se desfăşoare într-un mediu de joc open world extrem de dinamic.

Spider-Man va fi lansat pe 7 septembrie 2018, în exclusivitate pentru PlayStation 4.

Spider-ManSpider-Man

Spider-ManSpider-Man

Spider-ManSpider-Man

Urmărește Go4Games.ro pe Google News