Spider-Man – Story Trailer şi ediţii speciale de console PS4

Autor: Cosmin Aionita | 25.07.2018
Spider-Man – Story Trailer şi ediţii speciale de console PS4

Sony Interactive Entertainment a avut o prezenţă consistentă la San Diego Comic-Con 2018, unde a dezvăluit o serie de noutăţi legate de viitorul joc Spider-Man. În primul rând, avem parte de un nou trailer dedicat poveştii din joc, pe care îl puteţi urmări în continuare.

De asemenea, a fost dezvăluit cel de-al treilea costum ce va fi oferit celor care plasează o precomandă pentru Spider-Man: Velocity Suit (îl puteti admira în trailer-ul de mai jos). Acesta face parte dintr-un pachet de trei costume (alături de Spider-Punk şi Iron Spider) pe care îl vor primi cei ce plasează un preorder. Mai mult, cele trei costume vor putea fi câştigate şi în joc, nefiind neapărată nevoie de o precomandă pentru a le încerca. Cei care aleg să plaseze o precomandă vor primi şi o temă Spider-Man pentru interfaţa consolei PS4.

Nu în ultimul rând, Sony a dezvăluit şi bundle-uri noi pentru PlayStation 4 şi PS4 Pro, ce vor include ediţii speciale ale acestor console şi ale controllerelor DualShock 4, alături de jocul celor de la Insomniac Games.

Spider-Man şi bundle-urile amintite mai sus vor fi disponibile începând cu 7 septembrie 2018.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News