Stadia – Google pregăteşte anunţuri importante legate de viitorul serviciu de gaming

Autor: Cosmin Aionita | 04.06.2019
Stadia – Google pregăteşte anunţuri importante legate de viitorul serviciu de gaming

Google a anunţat Stadia Connect, o serie de stream-uri video (realizate, cel mai probabil, în stilul Nintendo Direct de la Nintendo sau State of Play de la PlayStation), prin intermediul cărora va aduce update-uri referitoare la serviciul de gaming Google Stadia, dezvăluit în primăvara acestui an.

Chiar dacă E3 2019 începe săptămâna viitoare, Google a hotărât să nu mai aştepte până atunci, prima ediţie Stadia Connect fiind programată chiar pentru această săptămână, urmând să fie difuzată joi, 6 iunie 2019, cu începere de la 19:00 (ora României). Veţi putea urmări primul Stadia Connect în direct chiar aici, pe Go4games.

Prin intermediul acestei prime ediţii Stadia Connect, Google promite să răspundă la trei mari semne de întrebare legate de viitorul lor serviciu de game streaming: preţul jocurilor sau al unui eventual abonament care să permita accesul la aceste titluri, noile jocuri ce urmează să-şi facă apariţia prin intermediul Google Stadia şi, nu în ultimul rând, data de lansare a acestui serviciu.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News