Starlink: Battle for Atlas – demonstraţie extinsă de gameplay

Autor: Cosmin Aionita | 12.09.2018
Starlink: Battle for Atlas – demonstraţie extinsă de gameplay

Ubisoft a publicat un clip ce prezintă peste zece minute de gameplay din Starlink: Battle for Atlas, jocul în care utilizatorii îşi vor putea crea propria combinaţie de pilot, navă spaţială şi arme pentru această navă folosind jucării de plastic interschimbabile ce reprezintă fiecare dintre aceste elemente. În secvenţele de gameplay de mai jos puteţi observa cum funcţionează navigarea cu ajutorul navei, bătăliile spaţiale, precum şi rolul pe care comutarea între mai multe tipuri de arme îl va juca în progresul din cadrul misiunilor.

În Starlink, jucătorii vor face parte dintr-un grup de piloţi de nave spaţiale al cărui scop este eliberarea sistemului solar Atlas de Grax şi gruparea Forgotten Legion, o forţă malefică formată din roboţi.

Pentru a-şi atinge scopul, jucătorii vor fi nevoiţi să-şi construiască propriile nave spaţiale, să exploreze întregul sistem solar Atlas, plin de numeroase planete, fiecare cu propriul ecosistem şi propria faună, şi să se aventureze în lupte spectaculoase împotriva inamicilor robotizaţi. Particularitatea acestui joc este însă personalizarea propriilor nave spaţiale, care se va realiza asamblând o machetă fizică a navei, ce se va ataşa apoi de controller-ul consolei. Fiecare modificare a machetei şi fiecare instalare de echipament nou se vor aplica imediat şi navei din joc.

Starlink: Battle for Atlas va fi lansat pe 16 octombrie 2018, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi Nintendo Switch.

Starlink Battle for Atlas

Urmărește Go4Games.ro pe Google News