Starlink: Battle for Atlas, titlul Ubisoft bazat pe jucării reale, va fi lansat şi pe PC

Autor: Cosmin Aionita | 25.04.2019
Starlink: Battle for Atlas, titlul Ubisoft bazat pe jucării reale, va fi lansat şi pe PC

Printr-un anunţ relativ surprinzător, Ubisoft a dezvăluit că Starlink: Battle for Atlas, jocul în care utilizatorii îşi pot crea propria combinaţie de pilot, navă spaţială şi arme folosind jucării de plastic interschimbabile, va fi disponibil şi pentru PC, după lansarea pentru console din toamna anului trecut.

Versiunea pentru PC a jocului Starlink: Battle for Atlas va include o serie de optimizări pentru această platformă, cum ar fi suportul pentru controllerele de Xbox One şi PS4, pentru configuraţiile multi-GPU de la NVIDIA, pentru monitoarele cu aspect radio ultra wide 21:9, pentru G-Sync, o schemă de control complet personalizabilă şi framerate deblocat. De altfel, în imaginea de mai jos puteţi consulta şi cerinţele de sistem pentru versiunea de PC a lui Starlink: Battle for Atlas.

Starlink: Battle for Atlas

În Starlink, jucătorii fac parte dintr-un grup de piloţi de nave spaţiale al cărui scop este eliberarea sistemului solar Atlas de Grax şi gruparea Forgotten Legion, o forţă malefică formată din roboţi. Pentru a-şi atinge obiectivul, jucătorii pot să-şi construiască propriile nave spaţiale, să exploreze întregul sistem solar Atlas, plin de numeroase planete, fiecare cu propriul ecosistem şi propria faună, şi să se aventureze în lupte spectaculoase împotriva inamicilor robotizaţi. Particularitatea acestui joc este însă personalizarea propriilor nave spaţiale, care se realizează asamblând o machetă fizică a navei, ce se ataşează apoi de controller-ul folosit. Fiecare modificare a machetei şi fiecare instalare de echipament nou se aplică imediat şi navei din joc.

Starlink: Battle for Atlas pentru PC va fi lansat pe 30 aprilie 2019, prin intermediul Uplay şi Steam. Ediţiile pentru consolele PlayStation 4, Xbox One şi Nintendo Switch sunt deja disponibile pe piaţă.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News