State of Play revine cu un episod dedicat jocului Ghost of Tsushima. Când îl vom putea urmări

Autor: Cosmin Aionita | 13.05.2020
State of Play revine cu un episod dedicat jocului Ghost of Tsushima. Când îl vom putea urmări

Sony Interactive Entertainment a anunţat că, în cursul acestei săptămâni, vom avea parte de un nou episod al show-ului State of Play. Conceput pentru a găzdui anunţuri şi dezvăluiri noi legate de jocurile pentru consolele PlayStation, State of Play va găzdui, de această dată, o prezentare extinsă a jocului Ghost of Tsushima de la studioul Sucker Punch.

În cadrul acestui nou episod State of Play, vom avea parte de o demonstraţie extinsă de gameplay, de aproximativ 18 minute, ce va include atât explorare, cât şi lupte, dar şi multe altele. Episodul State of Play dedicat în întregime jocului Ghost of Tsushima urmează să fie difuzat mâine, 14 mai, cu începere de la 23:00 (ora României) şi va putea fi vizionat chiar aici, pe Go4games.

Ghost of tsushima State of Play

În timp ce Microsoft a prezentat deja o primă selecţie de jocuri ce urmează să fie lansate pentru Xbox Series X, Sony preferă în continuare să păstreze liniştea în privinţa generaţiei următoare de console: noul episod State of Play se va concentra doar pe Ghost of Tsushima şi nu va include informaţii referitoare la PlayStation 5.

Ghost of Tsushima este un titlu open world a cărui acţiune urmează să se desfăşoare în Japonia feudală a anului 1274, atunci când armata mongolă a atacat insula Tsushima. Jucătorii vor avea ocazia de a intra în pielea lui Jin Sakai, unui samurai ce va lupta împotriva invadatorilor mongoli.

Ghost of Tsushima va fi lansat pe 17 iulie 2020, în exclusivitate pentru consolele PlayStation 4.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News