Steam Next Fest de toamnă, cu sute de demo-uri jucabile

Autor: Cosmin Aionita | 04.10.2021
Steam Next Fest de toamnă, cu sute de demo-uri jucabile

În ciuda concurenței acerbe, Steam rămâne una dintre cele mai populare platforme de distribuție a jocurilor video pentru PC. Iar Valve a dat startul unei noi ediții de Steam Next Fest, eveniment axat pe prezentarea viitoarelor jocuri, provenite în special de la studiourile și producătorii independenți. Sunt oferite astfel sute de versiuni demo ale acestor titluri, aparținând numeroaselor genuri apreciate de gamerii de pe PC.

Actuala ediție a Steam Next Fest va dura pana pe 7 octombrie 2021, iar pagina sa dedicată poate fi accesată aici. Pe lângă posibilitatea de a descărca și încerca aceste demo-uri, evenimentul are parte și de transmisiuni în direct și discuții pe chat cu anumiți dezvoltatori de jocuri. Acest concept își propune să comunice mai direct cu gamerii și să le poată oferi acestora detalii despre jocurile și studiourile preferate.

Steam Next Fest reprezintă, de fapt, un rebranding pentru Steam Game Festival, un concept gândit inițial pentru a acompania evenimentul Summer Game Fest, gândit de Geoff Keighley, gazda The Game Awards, pentru a suplini lipsa ediției E3 de anul trecut.

Steam Next Fest

Sursa: Steam

Urmărește Go4Games.ro pe Google News