Street Fighter X Tekken va fi lansat şi pe PC

| 18.10.2011
Street Fighter X Tekken va fi lansat şi pe PC

Deşi foarte axat pe piaţa consolelor, în ultima vreme publisherul japonez Capcom a început să acorde o atenţie deosebită PC-ului, mai toate jocurile importante ale companiei fiind lansate şi pe această platformă. Spre exemplu, în vara acestui an, deţinătorii de PC s-au butut bucura de Super Street Fighter IV Arcade Edition.

Capcom merge în aceeaşi direcţie şi în ceea ce priveşte următorul lor joc de lupte – Street Fighter X Tekken, pe care au anunţat că îl vor lansa în primăvara anului viitor, mai exact pe 6 martie 2011. Vestea bună este însă legată de confirmarea unei versiuni de PC a jocului, care se alătură astfel deja existentelor ediţii pentru Xbox 360, PlayStation 3 şi PlayStation Vita. Cel mai probabil însă, versiunea de PC nu va fi lansată simultan cu variantele dedicate consolelor.

Street Fighter X Tekken reuneşte, pentru prima dată, atât personaje din universul Street Fighter creat de Capcom, cât şi eroii din Tekken, serie produsă de Namco Bandai. De altfel, Street Fighter X Tekken marchează debutul personajelor din Tekken pe PC, seria rezumându-se în trecut doar la console şi cabinete arcade. Pe lângă aceste anunţuri legate de Street Fighter X Tekken, Capcom a oferit şi noi detalii despre inovaţiie de gameplay pe care jocul le va aduce, despre care puteţi afla mai multe din trailerul de mai sus.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News