Styx: Shards of Darkness, anunţat oficial

Autor: Cosmin Aionita | 14.10.2015
Styx: Shards of Darkness, anunţat oficial

Câţi dintre voi au auzit de Styx: Master of Shadows, simpaticul joc stealth în care îl puteaţi controla pe eroul cu acelaşi nume? Chiar dacă nu a ţinut prima pagină a publicaţiilor de gen, Styx: Master of Shadows a fost destul de apreciat, înregistrând un succes suficient de mare pentru a permite producătorilor să înceapă lucrul la un al doilea titlu al seriei.

Astfel, Styx: Shards of Darkness, aflat în dezvoltare deja de jumătate de an, va marca revenirea asasinului-goblin Styx, într-o nouă misiune plină de pericol. În urma căderii turnului Akenash, Styx trebuie să iasă din ascunzatoarea sa şi să pătrundă cu orice preţ în cetatea Körangar, impenetrabilul oraş stăpânit de Dark Elves. Totuşi, o aşa-zisă întâlnire diplomatică îi oferă eroului nostru şansa de care avea nevoie pentru a se infiltra în spatele liniilor inamice. Aici va afla că întâlnirea nu era decât un pretext pentru ca Elfii să încheie o alianţă cu Dwarfii împotriva inamicului comun – Goblinii.

Cei de la studioul Cyanide, producătorii seriei, îşi propun lucruri măreţe cu Styx: Shards of Darkness, jocul bucurându-se de un buget de dezvoltare semnificativ mai mare decât predecesorul său, precum şi de ultimele tehnologii aduse de motorul grafic Unreal Engine 4. În materie de gameplay, Styx: Shards of Darkness va oferi noi inamici, noi medii dejoc, noi mecanici de joc, precum şi finisarea celor deja existente.

Styx: Shards of Darkness va fi lansat de publisher-ul Focus Home Interactive în cursul anului 2016, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Până atunci, cei nefamiliarizaţi cu universul pot încerca Styx: Master of Shadows pe Steam, jocul fiind oferit la un preţ promoţional de doar 10,16€. De asemenea, Styx: Master of Shadows a fost oferit in mod gratuit pentru abonaţii PlayStation Plus în luna iulie a acestui an.

Styx Shards of Darkness

Urmărește Go4Games.ro pe Google News