Styx: Shards of Darkness – E3 2016 Trailer

Autor: Cosmin Aionita | 10.06.2016
Styx: Shards of Darkness - E3 2016 Trailer

Cu ocazia E3 2016, Focus Home Interactive şi Cyanide au publicat un prim trailer pentru Styx: Shards of Darkness, continuarea lui Styx: Master of Shadows, jocul stealth în care îl puteaţi controla pe asasinul-goblin cu acelaşi nume.

Styx: Shards of Darkness îl va plasa pe erou în mijlocul unei noi misiuni pline de pericol. În urma căderii turnului Akenash, Styx trebuie să iasă din ascunzătoarea sa şi să pătrundă cu orice preţ în cetatea Körangar, impenetrabilul oraş stăpânit de Dark Elves, pentru a sustrage un sceptru de la întâlnire diplomatică. Aici va afla că întâlnirea nu era decât un pretext pentru ca Elfii să încheie o alianţă cu Dwarfii împotriva inamicului comun – Goblinii.

Styx: Shards of Darkness promite niveluri vaste, semi-deschise, cu un accent puternic pus pe verticalitate, potrivite pentru a-i oferi lui Styx libertatea de mişcare necesară pentru a-şi îndeplini obiectivele în moduri cât mai variate cu putinţă.

Styx: Shards of Darkness este construit folosind Unreal Engine 4 şi va fi lansat în cursul anului 2016, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Styx Shards of Darkness

Urmărește Go4Games.ro pe Google News