Styx: Shards of Darkness – noi imagini din joc

Autor: Cosmin Aionita | 24.05.2016
Styx: Shards of Darkness - noi imagini din joc

Studioul Cyanide a publicat noi imagini din Styx: Shards of Darkness, continuarea lui Styx: Master of Shadows, jocul stealth în care îl puteaţi controla pe asasinul-goblin cu acelaşi nume. Noile imagini înfăţişează câteva dintre noile tipuri de inamici pe care le va înfrunta eroul jocului: Dark Elfii, creaturi fanatice şi însetate de sânge, precum şi Dwarfii din Wildoran, ambele rase fiind experte în ceea ce priveşte vânătoarea de goblini.

Styx: Shards of Darkness promite niveluri vaste, semi-deschise, cu un accent puternic pus pe verticalitate, potrivite pentru a-i oferi lui Styx libertatea de mişcare necesară pentru a-şi îndeplini obiectivele în moduri cât mai variate cu putinţă.

Când vine vorba de poveste, Styx: Shards of Darkness îl va plasa pe erou în mijlocul unei noi misiuni pline de pericol. În urma căderii turnului Akenash, Styx trebuie să iasă din ascunzătoarea sa şi să pătrundă cu orice preţ în cetatea Körangar, impenetrabilul oraş stăpânit de Dark Elves. Totuşi, o aşa-zisă întâlnire diplomatică îi oferă eroului nostru şansa de care avea nevoie pentru a se infiltra în spatele liniilor inamice. Aici va afla că întâlnirea nu era decât un pretext pentru ca Elfii să încheie o alianţă cu Dwarfii împotriva inamicului comun – Goblinii.

Styx: Shards of Darkness este construit folosind Unreal Engine 4 şi va fi lansat de publisher-ul Focus Home Interactive în cursul anului 2016, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Styx Shards of Darkness

Styx Shards of DarknessStyx Shards of Darkness

Urmărește Go4Games.ro pe Google News