Styx: Shards of Darkness – noi imagini din Port of Korrangar

Autor: Cosmin Aionita | 30.11.2016
Styx: Shards of Darkness - noi imagini din Port of Korrangar

Focus Home Interactive şi studioul Cyanide au oferit noi imagini din Styx: Shards of Darkness, prezentând astfel scene noi din misiunea ce se va desfăşura în Port of Korrangar. Le puteţi admira în galeria de mai jos.

Styx: Shards of Darkness îl va plasa pe erou în mijlocul unei noi aventuri pline de pericol. În urma căderii turnului Akenash, Styx trebuie să iasă din ascunzătoarea sa şi să pătrundă cu orice preţ în cetatea Körangar, impenetrabilul oraş stăpânit de Dark Elves, pentru a sustrage un sceptru de la o întâlnire diplomatică. Aici va afla că întâlnirea nu era decât un pretext pentru ca Elfii să încheie o alianţă cu Dwarfii împotriva inamicului comun – Goblinii.

Styx: Shards of Darkness promite niveluri vaste, semi-deschise, cu un accent puternic pus pe verticalitate, potrivite pentru a-i oferi lui Styx libertatea de mişcare necesară pentru a-şi îndeplini obiectivele în moduri cât mai variate cu putinţă.

Styx: Shards of Darkness este construit folosind Unreal Engine 4 şi va fi lansat în primul trimestru din 2017, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Styx Shards of Darkness

Styx Shards of DarknessStyx Shards of Darkness

Styx Shards of Darkness

Urmărește Go4Games.ro pe Google News