Styx: Shards of Darkness – trailer nou şi dată de lansare

Autor: Cosmin Aionita | 19.12.2016
Styx: Shards of Darkness - trailer nou şi dată de lansare

Focus Home Interactive şi studioul Cyanide au dezvăluit data de lansare pentru Styx: Shards of Darkness: jucătorii vor avea ocazia să intre din nou în pielea goblinului asasin începând cu 14 martie 2017. Cu această ocazie, a fost lansat şi un nou trailer de gameplay din Styx: Shards of Darkness, acesta prezentând noi secvenţe din Wildoran (satul vânătorilor), Körrangar (citadela Dark Elfilor) şi Thuben (oraşul hoţilor).

Styx: Shards of Darkness îl va plasa pe erou în mijlocul unei noi aventuri pline de pericol. În urma căderii turnului Akenash, Styx trebuie să iasă din ascunzătoarea sa şi să pătrundă cu orice preţ în cetatea Körrangar, impenetrabilul oraş stăpânit de Dark Elves, pentru a sustrage un sceptru de la o întâlnire diplomatică. Aici va afla că întâlnirea nu era decât un pretext pentru ca Elfii să încheie o alianţă cu Dwarfii împotriva inamicului comun – Goblinii.

Styx: Shards of Darkness promite niveluri vaste, semi-deschise, cu un accent puternic pus pe verticalitate, potrivite pentru a-i oferi lui Styx libertatea de mişcare necesară pentru a-şi îndeplini obiectivele în moduri cât mai variate cu putinţă.

Styx: Shards of Darkness este construit folosind Unreal Engine 4 şi va fi lansat pe 14 martie 2017, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Jocul este acum disponibil la precomandă prin intermediul Steam, la un preţ promoţional de 35,99€.

Styx Shards of Darkness

Urmărește Go4Games.ro pe Google News