Styx: Shards of Darkness – trailer pentru modul cooperativ

Autor: Cosmin Aionita | 07.03.2017
Styx: Shards of Darkness - trailer pentru modul cooperativ

Focus Home Interactive şi studioul Cyanide au publicat un nou trailer pentru Styx: Shards of Darkness, prezentând în premieră posibilitatea de a aborda jocul în mod cooperativ, alături de un prieten.

Styx: Shards of Darkness îl va plasa pe asasinul goblin Styx în mijlocul unei noi aventuri pline de pericol. În urma căderii turnului Akenash, acesta trebuie să iasă din ascunzătoare şi să pătrundă cu orice preţ în cetatea Körrangar, impenetrabilul oraş stăpânit de Dark Elves, pentru a sustrage un sceptru de la o întâlnire diplomatică. Aici va afla că întâlnirea nu era decât un pretext pentru ca Elfii să încheie o alianţă cu Dwarfii împotriva inamicului comun – Goblinii.

Styx: Shards of Darkness promite niveluri vaste, precum Wildoran (satul vânătorilor) sau Thuben (oraşul hoţilor), semi-deschise, cu un accent puternic pus pe verticalitate, potrivite pentru a-i oferi lui Styx libertatea de mişcare necesară pentru a-şi îndeplini obiectivele în moduri cât mai variate cu putinţă.

Styx: Shards of Darkness este construit folosind Unreal Engine 4 şi va fi lansat pe 14 martie 2017, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Styx Shards of Darkness

Urmărește Go4Games.ro pe Google News