Surpriza avută de clienții Apple înainte de lansarea noului iPhone 15

Autor: Alex Manole | 12.09.2023
Surpriza avută de clienții Apple înainte de lansarea noului iPhone 15

Începe numărătoarea inversă pentru lansarea noului iPhone 15. În momentul în care scriem aceste rânduri, ne aflăm la doar câteva ore distanță de evenimentul Apple din septembrie, în cadrul căruia va fi prezentată linia iPhone 15. Cu toate acestea, cei care vor să acceseze site-ul în acest moment au parte de o surpriză, să îi spunem așa.

Site-ul Apple Store a fost închis înainte de evenimentul de lansare a noului iPhone 15. Atunci când magazinul online se închide, de obicei înseamnă un singur lucru: noile produse sunt în pregătire pentru a fi lansate. „Facem actualizări la Apple Store. Reveniți în curând”, este mesajul care poate fi citit de cei care încearcă să acceseze platforma Apple Store la momentul redactării acestui articol.

Ce știm despre iPhone 15 până acum

Primele zvonuri anunță că iPhone 15 Pro este primul iPhone cu 8GB memorie RAM, noul model fiind pregătit în echipări cu 128GB, 256GB, 512GB și 1TB stocare internă.

Tot pe surse au mai apărut informații ce afirmă că Apple va obține componentele de stocare NAND de la furnizori importanți, precum Samsung, SK Hynix, Western Digital și Kioxia.

Vitezele de stocare pot varia în funcție de capacitatea aleasă și regiunea de distribuție a dispozitivului. Cu toate acestea, nu poate fi exclusă posibilitatea apariției unei versiuni speciale de iPhone 15 cu o incredibilă capacitate de 2TB, însă rămâne de văzut dacă acest model va fi inclus în anunțul oficial de lansare sau va fi destinat unor piețe de nișă, cu cerințe specifice.

Noul iPhone 15 vine cu USB-C și carcasă construită din titan

Pe lângă îmbunătățirea memoriei RAM, iPhone 15 Pro va fi echipat cu noul chipset Apple A17, care folosește procesul de fabricație avansat de 3nm dezvoltat de TSMC. Lista de inovații continuă cu adăugarea încărcării USB-C, o carcasă construită din titan (mai ușoară și mai rezistentă decât cea din oțel inoxidabil) și un obiectiv cu zoom periscop pe modelul iPhone 15 Pro Max.

Din păcate, primele informații sugerează că prețul iPhone 15 Pro ar putea fi cu până la 300 de dolari mai mare decât cel al modelului iPhone 15, scrie Go4it.ro.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News