Take-Two Interactive înregistrează domeniul GTA Vice City Online. Să fie acesta următorul joc Grand Theft Auto?

Autor: Cosmin Aionita | 18.08.2020
Take-Two Interactive înregistrează domeniul GTA Vice City Online. Să fie acesta următorul joc Grand Theft Auto?

Publisher-ul Take-Two Interactive, deținător al mai multor label-uri prin intermediul cărora publică jocuri video (Rockstar Games, Private Division, 2K Games), a înregistrat domeniul web GTAViceCityOnline.com. Având în vedere că o companie de asemenea proporții încearcă mereu să-și protejeze proprietățile intelectuale, această mișcare ar putea fi doar o simplă operațiune de rutină menită să împiedice înregistrarea domeniului GTA Vice City Online de către terți.

Jocurile recente de la Rockstar Games au inclus o componentă Online

Pe de altă parte, mai multe zvonuri indică faptul că următorul joc al seriei Grand Theft Auto ar urma să se petreacă în Vice City. Iar modul de operare al celor de la Rockstar Games este din ce în ce mai clar, dacă ar fi să ne luăm după ultimele jocuri lansate de acest studio.

Grand Theft Auto V, numit cel mai de succes produs media al tuturor timpurilor, include componenta multiplayer Grand Theft Auto Online și se pregătește de lansarea pe PlayStation 5 și Xbox Series X în 2021.

Red Dead Redemption 2, lansat în 2018 pentru console și un an mai târziu pentru PC, a inclus, de asemenea, componenta multiplayer Red Dead Online, ce primește în continuare update-uri frecvente din partea celor de la Rockstar Games.

Așadar, ar fi logic ca un eventual Grand Theft Auto VI plasat în Vice City să includă și o componentă online, ce s-ar putea numi GTA Vice City Online, dacă ne luăm după înregistrarea acestui domeniu de către Take-Two Interactive.

Vice City în GTA V pentru PlayStation 5?

O altă variantă plauzibilă este adăugarea acestei noi arii jucabile – Vice City – în GTA Online, odată cu apariția lui Grand Theft Auto V pe următoarea generație de console. În descrierea acestei ediții noi a jocului, Rockstar Games a menționat că GTA V pentru PS5 și Xbox Series X va include conținut nou.

Până la o clarificare din partea publisher-ului, toate supozițiile despre un eventual GTA 6 sau GTA Vice City Online rămân doar la nivelul de zvonuri. Tot ce știm în acest moment este că, după ce a doborât recordurile de vânzări pe PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One și PC, GTA V va fi lansat în 2021 și pentru noile PlayStation 5 și Xbox Series X.

GTA Vice City Online

Sursa: Darkside of Gaming

Urmărește Go4Games.ro pe Google News