Take-Two Interactive plănuiește să lanseze remake-uri și remasterizări ale unor jocuri clasice

Autor: Cosmin Aionita | 10.08.2021
Take-Two Interactive plănuiește să lanseze remake-uri și remasterizări ale unor jocuri clasice

În cadrul unei prezentări ce a urmat rezultatelor financiare înregistrate în primul trimestru al anului fiscal curent, publisher-ul Take-Two Interactive a dezvăluit câteva dintre planurile sale de viitor.

De obicei, Take-Two Interactive își încadrează viitoarele lansări în patru categorii mari: Immersive Core (titlurile AAA destinate gamerilor împătimiți), Indie, Mobile și New Iterations of Previously Released Titles. Acestea din urmă includ atât portările pentru alte platforme ale jocurilor deja existente, cât și remasterizările sau remake-urilor titlurilor clasice.

Trei remake-uri/remasterizări misterioase de la Take-Two Interactive

Iar, conform prezentării, Take-Two Interactive pregătește nu mai puțin de șase astfel de titluri. Două dintre acestea sunt noile versiuni de Grand Theft Auto V și GTA Online pentru PlayStation 5 și Xbox Series X|S, iar Kerbal Space Program este încă un joc pe care publisher-ul intenționează să-l relanseze.

Folosind matematica simplă, în afara acestora, Take-Two are în dezvoltare încă trei astfel de jocuri, considerate remake-uri sau remasterizări. Publisher-ul nu a dezvăluit ce studiouri și ce label-uri interne de publishing vor fi responsabile pentru aceste titluri.

Vă reamintim că Take-Two Interactive deține atât 2K Games, cât și Rockstar Games, precum și label-ul Private Division, deci selecția de titluri clasice ce ar putea fi relansate în variante remasterizate este destul de bogată.

Rockstar Games a dezvăluit că noile versiuni next-gen ale jocului GTA V vor sosi pe 11 noiembrie 2021, atât pe PlayStation 5, cât și pe Xbox Series X|S.

Sursa: VG247

Urmărește Go4Games.ro pe Google News