Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge – țestoasele ninja se întorc într-un nou joc

Autor: Cosmin Aionita | 11.03.2021
Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge – țestoasele ninja se întorc într-un nou joc
Foto: Dotemu

Cei de la Dotemu, compania din spatele recentului și foarte apreciatului Streets of Rage 4, în parteneriat cu Nickelodeon și studioul Tribute Games, au dezvăluit Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge, un nou joc cu țestoasele ninja dezvoltat pentru PC și consolă. După cum puteți vedea și în secvențele de mai jos, Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge este inspirat din alte jocuri beat’em up similare, precum popularul Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles In Time (de pe cabinete arcade și Super Nintendo).

Prezentare și gameplay retro-arcade

În Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge, faimoșii Leonardo, Raphael, Michelangelo și Donatello se reunesc pentru a lupta împotriva forțelor malefice conduse de Krang și Shredder. Atât grafica pixelată, cât și povestea, sunt concepute pentru a evoca epoca anilor ’80, coloana sonoră din trailer fiind reprezentată de melodia clasică din genericul desenelor animate TMNT, reinterpretată de Mike Patton, solistul formației Faith No More.

Povestea din noul joc va începe cu Bebop și Rocksteady, aflați în căutarea echipamentului necesar pentru a pune în aplicare cel mai recent plan gândit de Krang și Shredder. Urmărindu-i pe cei doi, cu noi abilități la dispoziție, țestoasele ninja vor călători din familiarul New York și până în Dimension X, în încercare a opri încă o dată periculosul Foot Clan.

țestoasele ninja

Dezvoltat de veterani ai genului beat’em up

Studioul dezvoltator Tribute Games are experiență cu astfel de titluri beat’em up, în rândurile echipei regăsindu-se veterani care au lucrat la jocurile Teenage Mutant Ninja Turtles (lansat în 2007 pentru Game Boy Advance) și Scott Pilgrim vs. The World: The Game (relansat de curând de Ubisoft într-un Complete Edition).

Nu a fost dezvăluită încă o dată exactă de lansare pentru Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge și nici modelele de console pentru care jocul urmează să fie disponibil. Cel mai probabil însă, noul titlu TMNT își va face apariția în cursul acestui an, pentru PC și toate consolele populare (PlayStation, Nintendo Switch și Xbox).

țestoasele ninja

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News