Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge va sosi în cursul anului 2022

Autor: Cosmin Aionita | 18.04.2022
Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge va sosi în cursul anului 2022
Foto: Dotemu

Publisher-ul Dotemu și studioul Tribute Games, în parteriat cu Nickelodeon și Paramount Consumer Products, ne permit să aruncăm o privire în spatele procesului de creație a jocului Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge, nou titlu cu țestoasele ninja pentru PC și console. Astfel, în clipul de mai jos, îi putem admira pe Jean-Francois Major (cofondator al Tribute Games) și Cyrille Imbert (CEO Dotemu) discutând despre visul lor de a crea un joc cu țestoasele ninja, acum devenit realitate.

Jocul este inspirat din alte titluri beat’em up similare, precum popularul Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles In Time (de pe cabinete arcade și Super Nintendo).

Faimoșii Leonardo, Raphael, Michelangelo și Donatello se reunesc pentru a lupta împotriva forțelor malefice conduse de Krang și Shredder. Atât grafica pixelată, cât și povestea, sunt concepute pentru a evoca epoca anilor ’80, coloana sonoră fiind reprezentată de melodia clasică din genericul desenelor animate TMNT, reinterpretată de Mike Patton, solistul formației Faith No More.

Studioul Tribute Games are experiență cu astfel de titluri beat’em up, în rândurile echipei regăsindu-se veterani care au lucrat la jocurile TMNT (lansat în 2007 pentru Game Boy Advance) și Scott Pilgrim vs. The World: The Game (relansat de curând de Ubisoft într-un Complete Edition).

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge va fi lansat, mai tarziu in cursul anului 2022, in versiuni pentru PC, Nintendo Switch, PlayStation 4 si Xbox One.

Sursa: Dotemu

Urmărește Go4Games.ro pe Google News