Tekken 7 – dată de lansare, Season Pass şi ediţii speciale

Autor: Cosmin Aionita | 25.01.2017
Tekken 7 - dată de lansare, Season Pass şi ediţii speciale

Bandai Namco Entertainment a confirmat, în sfârşit, data de lansare pentru mult aşteptatul Tekken 7: jocul îşi va face apariţia pe 2 iunie 2017, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Sosirea lui Tekken 7 pe console, cât şi pe PC (pentru prima oară în istoria seriei), reprezintă punctul culminant al experienţei adunate de producători de-a lungul anilor de dezvoltare, surclasând şi varianta arcade datorită balansării suplimentare a personajelor şi luptelor, includerii unui story mode dramatic, a mai multor luptători şi a implementării modurilor de turnee online.

În momentul lansării de pe 2 iunie, Tekken 7 va fi disponibil în mai multe ediţii, pentru a răspunde cerinţelor celor mai mari fani ai seriei, fără să fie neglijaţi şi cei încă neiniţiaţi în tainele jocurilor de lupte. Iată la ce se pot aştepta jucătorii pe lângă ediţia de bază a jocului:

Ediţia de colecţie a Tekken 7 (disponibilă pentru PlayStation 4 şi Xbox One) reprezintă experienţa completă oferită de joc, destinată colecţionarilor şi celor mai mari fani ai seriei. Această ediţie specială include, pe lângă Ediţia Deluxe şi Season Pass (disponibil exclusiv în Europa, Orientul Mijlociu, Africa, Australia şi Asia), o statuetă spectaculoasă cu o înălţime de aproximativ 30cm şi lugime de 45cm, care îl surprinde pe Kazuya în mijlocul luptei cu Heihachi, o carcasă metalică specială şi coloana sonoră oficială a jocului Tekken 7.

Tekken 7

Tekken 7 Season Pass (disponibil pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC) va oferi jucătorilor acces la conţinutul digital ce va extinde experienţa Tekken 7 prin adăugarea de personaje suplimentare, noi arene, noi moduri de joc, noi costume, inclusiv o garderobă de 35 costume metalice care nu vor putea fi achiziţionate separat. În afară de pachetul de costume metalice, fiecare DLC inclus în Season Pass-ul Tekken 7 va putea fi achiziţionat şi în mod individual.

Tekken 7 bonus pentru precomandă (disponibil pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC) va fi un DLC care oferă acces exclusiv la Eliza, frumoasa domnişoară vampir care a debutat în Tekken Revolution.

Tekken 7

• Pe lângă Eliza, cei care fac precomandă la joc de pe Xbox Games Store vor primi, ca bonus, şi versiunea de Xbox 360 a jocului Tekken 6, jucabilă pe Xbox One prin intermediul programului backwards compatibility (campanie disponibilă exclusiv prin Xbox Games Store începând cu 31 ianuarie 2017).

Tekken 7 Digital Deluxe Edition (disponibil pe PlayStation 4, Xbox One şi PC) va include, pe lângă jocul de bază, şi Season Pass.

Tekken 7

• Nu în ultimul rând, versiunea pentru PlayStation 4 va beneficia de conţinut exclusiv: costume inspirate din Tekken 4 şi Tekken 2 pentru King, Xiaoyu şi Jin, respectiv Jukebox Mode (o funcţie exclusivă) prin care fanii vor putea asculta şi crea playlist-uri din melodiile jocurilor Tekken de până acum.

Tekken 7 va fi disponibil începând cu 2 iunie 2017, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi pe PC (prin intermediul Steam).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News