Tekken 7 la Gamescom 2016: noi personaje şi detalii despre poveste

Autor: Cosmin Aionita | 19.08.2016
Tekken 7 la Gamescom 2016: noi personaje şi detalii despre poveste

Bandai Namco Entertainment a dezvaluit, în cadrul Gamescom 2016, un nou participant la turneul Iron Fist din Tekken 7, nimeni altul decât popularul luptător Lee Chaolan, care se întoarce împreună cu alter egoul său secret Violet.

Lee Chaolan a fost adoptat de Heihachi Mishima cu scopul de a crea un rival pentru fiul său Kazuya. Cei doi au primit aceeaşi educaţie şi s-au bucurat de toate beneficiile aduse de numele de familie Mishima. După excluderea din motive necunoscute din Mishima Zaibatsu, Lee a pus bazele Violet Systems, o companie de succes specializată în dezvoltarea de tehnologii avansate de augmentare umană cu implanturi robotice.

În momentul începerii conflictului dintre Mishima Zeibatsu, condusă de Heihachi Mishima, şi G Corporation, controlată în secret de Kazuya Mishima, majoritatea lumii urmărea precaut evoluţia rivalităţii pentru a decide cu care dintre cele două tabere se va alia. În schimb, Lee a avut propriile planuri, cauzate de ura profundă pe care o poartă atât faţă de Heihachi, cât şi faţă de Kazuya. Una din metodele alese pentru a-şi pune în aplicare planul de răzbunare a fost sprijinirea în secret al lui Lars Alexandersson, care s-a întors împotriva Mishima Zaibatsu. Acest pas a fost însă doar începutul.

Tekken 7 include o poveste captivantă relatată pe parcursul mai multor ore de gameplay, incluzând şi fire epice secundare, pe care jucătorii le pot debloca în mod progresiv. Evenimentele pot fi urmărite nu doar din perspectiva membrilor familiei Mishima, dar şi a altor personaje care nu fac parte din clan, precum Claudio Serafino şi grupul său de exorcişti.       

The Archers of Sirius sunt un grup de exorcişti care izgonesc fiinţele supranaturale din această lume de la începutul timpurilor. O organizaţie extrem de bine păzită, secretul lor a fost destăinuit şi au fost abordaţi de Mishima Zaibatsu cu o ofertă de a se alătura conglomeratului. Refuzul organizaţiei nu l-a descurajat pe Heihachi Mishima din încercarea de a făuri o alianţă cu aceşti luptători extraordinari. Decis să descopere motivele Mishima Zaibatsu, liderul grupului Archers of Sirius, Claudio Serafino începe o investigaţie al întregii companii.

Anunţul noului personaj a fost însoţit şi de noi imagini, pe care le puteţi admira mai jos şi în care vedem un Kazuya foarte tânăr care se luptă cu tatăl său. Nu în ultimul rând, a fost prezentată şi o arenă nouă pentru Claudio, menită să demonstreze calitatea grafică a jocului.

Cu peste 45 de milioane de unităţi vândute în întreaga lume şi o comunitate de fani dedicată, franciza Tekken se numără printre cele mai populare serii de jocuri video, cu o istorie de peste 20 de ani. Cu Tekken 7, Bandai Namco îşi propune să stabilească noi standarde în genul jocurilor de lupte, aducând multiple inovaţii, păstrând totodată şi cele mai de succes elemente din ADN-ul seriei.

Tekken 7 va include peste 30 de personaje (printre care şi luptători complet noi), dintre care îl putem aminti şi pe invitatul special Akuma, personaj bine cunoscut al seriei Street Fighter. Demonul, cunoscut pentru stilul său de luptă shoto, pare să aibă o relaţie specială cu Kazumi, soţia lui Heihachi. Astfel, Tekken 7 va dezvălui toate secretele familiei Mishima şi va aduce o concluzie mult aşteptată de fani.

Tekken 7 este realizat cu ajutorul Unreal Engine 4 şi va fi lansat la începutul lui 2017, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi, pentru prima dată în istoria seriei, pentru PC.

Tekken 7

Tekken 7Tekken 7

Tekken 7Tekken 7

Tekken 7Tekken 7

Tekken 7Tekken 7

Tekken 7Tekken 7

Tekken 7Tekken 7

Tekken 7Tekken 7

Tekken 7Tekken 7

Tekken 7Tekken 7

Urmărește Go4Games.ro pe Google News