Tekken 8, anunțat oficial. Pentru ce platforme va fi disponibil

Autor: Cosmin Aionita | 14.09.2022
Tekken 8, anunțat oficial. Pentru ce platforme va fi disponibil
Foto: Bandai Namco Entertainment

Cel mai recent episod State of Play a pornit în forță, Bandai Namco Entertainment dezvăluind, prin intermediul unui trailer proaspăt, noul joc dintr-o serie foarte apreciată: Tekken 8.

Conform lui Katsuhiro Harada, producător executiv și regizor al jocului în cadrul Bandai Namco Studio, secvențele din trailer sunt extrase dintr-o scenă din Story Mode-ul lui Tekken 8, rulând în timp real, la 60 de cadre pe secundă, pe o consolă PlayStation 5. Cu alte cuvinte, și în gameplay-ul propriu-zis, cât și în secvențele cinematice din joc, vom avea parte de același nivel de detaliu crescut și aceleași efecte speciale impresionante.

Mai mult, în timp ce în vechile jocurile ale seriei porțiunile de poveste erau prezentate sub forma unor secvențe prerenderizate (fișiere video), în Tekken 8 acestea vor fi redate în timp real, cu ajutorul motorului grafic.

Și dacă tot am ajuns la capitolul tehnologiei utilizate, în cazul lui Tekken 8 Bandai Namco a optat pentru folosirea popularului Unreal Engine 5.

Chiar dacă a fost dezvăluit în cadrul unui show realizat de Sony, Tekken 8 va fi disponibil, pe lângă PlayStation 5, și pentru Xbox Series X|S, precum și pe PC, prin Steam. Jocul se află în plin proces de dezvoltare, nefiind comunicată încă o eventuală perioadă de lansare.

Tekken 8
Foto: Bandai Namco Entertainment

Sursa: PlayStation Blog

Urmărește Go4Games.ro pe Google News