Tekken 8: versiunea demo este disponibilă acum pe PS5. Când se lansează pe Steam și Xbox

Autor: Cosmin Aionita | 18.12.2023
Tekken 8: versiunea demo este disponibilă acum pe PS5. Când se lansează pe Steam și Xbox
Foto: Bandai Namco Entertainment

Bandai Namco Entertainment a anunțat disponibilitatea unei versiuni demo gratuite pentru jocul Tekken 8. Versiunea pentru PlayStation 5 a acestui demo pentru Tekken 8 poate fi descărcată chiar acum de pe PlayStation Store. Versiunile demo pentru consolele Xbox Series X|S și pentru PC (Steam) vor fi disponibile începând de joi, 21 decembrie.

Acest demo pentru Tekken 8 include acces la mai multe moduri de joc: primul capitol “The Dark Awakens” din modul Story, primul capitol din modul Arcade Quest, modul Super Ghost Battle (se deblochează după completarea modului Arcade Quest), alături de porțiuni ale modurilor Versus și Gallery. Progresul realizat în acest demo nu va fi păstrat în versiunea completă a jocului; de asemenea, modurile online nu sunt disponibile în varianta demonstrativă.

În demo, jucătorii pot încerca patru dintre luptătorii ce se vor regăsi și în versiunea finală a jocului: Jin, Kazuya, Paul și Nina, în trei locații diferite: Urban Square (Evening), Yakushima și Sanctum.

Tekken 8 a fost realizat cu ajutorul Unreal Engine 5, iar versiunea completă a jocului va fi lansată pe 26 ianuarie 2024, în ediții pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC (Steam).

Sursa: Bandai Namco Entertainment

Urmărește Go4Games.ro pe Google News