Terminator-ul lui Arnold Schwarzenegger soseşte în Mortal Kombat 11

Autor: Cosmin Aionita | 03.10.2019
Terminator-ul lui Arnold Schwarzenegger soseşte în Mortal Kombat 11

Warner Bros. Interactive Entertainment şi NetherRealm Studios au lansat un nou trailer pentru Mortal Kombat 11, cel mai bine vândut joc de console al anului în teritoriile nord-americane, înfăţisându-l pe noul personaj jucabil Terminator T-800, în varianta sa din filmul Terminator: Dark Fate, realizat după asemănarea actorului Arnold Schwarzenegger.

Terminator T-800 va fi disponibil pentru posesorii de Kombat Pack începând cu 8 octombrie 2019, alături de o serie de alte bonusuri, precum skin-uri alternative pentru Terminator T-800, un nou skin pentru Cassie Cage inspirat de personajul Harley Quinn din universul DC (Cassie Quinn), precum şi un nou pachet de skin-uri pentru personajele Sonya Blade (Cyborg Hunter), Kano (Cash Machine Kano) şi Johnny Cage (Red Carpet Johnny Cage).

În plus, toţi posesorii jocului Mortal Kombat 11 primesc o serie de noutăţi, precum o a treia variaţie de Tournament pentru fiecare dintre luptătorii incluşi în joc, accesul în Kombat League Season 4 (Season of Chaos) şi Team Raid, un nou mod de joc multiplayer ce va fi integrat în componenta Towers of Time, prin intermediul căruia trei jucători vor putea colabora pentru a completa challenge-uri şi a învinge un boss.

Mortal Kombat 11

Nu în ultimul rând, o versiune trial gratuită pentru Mortal Kombat 11 va fi disponibilă în intervalul 11-14 octombrie 2019, pe consolele PlayStation 4 şi Xbox One. Acest trial va include acces la toate modurile de joc multiplayer, o porţiune din Story Mode, toată distribuţia iniţială de personaje jucabile, precum şi un preview al luptătorilor suplimentari din Kombat Pack – Terminator T-800, Nightwolf şi Shang Tsung –, disponibil în modul Towers of Time.

Mortal Kombat 11 este disponibil în ediţii pentru PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch şi PC.

Mortal Kombat 11

Urmărește Go4Games.ro pe Google News