The Evil Within 2 oferă şi un mod de joc first person

Autor: Cosmin Aionita | 30.10.2017
The Evil Within 2 oferă şi un mod de joc first person

The Evil Within 2 este unul dintre cele mai apreciate jocuri horror ale anului, recentul titlu al celor de la Tango Gameworks înregistrând o medie a notelor primite în review-uri de 81 pentru versiunea sa de PC (conform Metacritic).

Puţini ştiu însă că producătorii plănuiau să includă în The Evil Within 2 şi un mod de vizualizare la persoana întâi, asemănător cu ceea ce am întâlnit în Resident Evil 7: Biohazard. Din păcate, această opţiune nu a mai fost inclusă în versiunea finală a jocului. Totuşi, posesorii versiunii pentru PC a lui The Evil Within 2 pot apela la comenzile de consolă avansate ale jocului pentru a reactiva acest mod first person.

Pentru a viziona acţiunea din The Evil Within 2 la persoana întâi, trebuie să parcurgeţi următorii paşi: porniţi Steam şi selectaţi „The Evil Within 2” din lista de jocuri; click dreapta şi selectaţi „Properties”; din tab-ul „General”, selectaţi butonul „Set Launch Options”; în fereastra de dialog deschisă, adăugaţi textul „+com_allowconsole 1” (fără ghilimele) şi apăsaţi butonul „OK”; închideţi fereastra „Properties” şi porniţi jocul din Steam; odată intraţi în joc, apelaţi consola cu ajutorul tastei Insert şi scrieţi „pl_FPS 1” (fără ghilimele), urmat de Enter. Ce rezultă puteţi admira în clipul de mai jos.

The Evil Within 2 este disponibil acum în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News