The Evil Within 2 primeşte mod first person oficial

Autor: Cosmin Aionita | 15.02.2018
The Evil Within 2 primeşte mod first person oficial

Vă mai aduceţi aminte de trucul ce permitea să experimentaţi anumite porţiuni ale jocului The Evil Within 2 în mod first person? Ei bine, producătorii de la Tango GameWorks au luat în considerare feedback-ul venit din partea fanilor şi, prin intermediul celui mai nou update pentru The Evil Within 2, au implementat un mod first person oficial, prin intermediul căruia puteţi parcurge întregul joc din perspectivă first person.

Această opţiune se regăseşte acum în meniul de setări din The Evil Within 2, fără a mai fi nevoie să „săpaţi” prin comenzile de consola ale jocului. De asemenea, modul first person este implementat şi în versiunea trial gratuită, disponibilă pe toate platformele (PlayStation 4, Xbox One şi Steam). Progresul înregistrat în acest trial poate fi transferat şi către versiunea completă a jocului.

Mai mult, The Evil Within 2 este oferit în această perioadă (până pe 19 februarie în cazul Steam, până pe 20 februarie pe console) la un preţ redus cu cel puţin 50%: 29,99€ pe Steam, respectiv 109,90 lei pe PlayStation Store.

The Evil Within 2 este disponibil în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News