The Evil Within va fi lansat mai devreme (UPDATE)

Autor: Cosmin Aionita | 21.07.2014
The Evil Within va fi lansat mai devreme (UPDATE)

Update: Prin intermediul cunoscutului Youtuber PewDiePie, puteţi urmări întregul demo de gameplay din The Evil Within de la E3 2014. Pregătiţi-vă pentru jumătate de oră de survival horror de la părintele genului Shinji Mikami şi studioul său Tango Gameworks.


Anunţat iniţial pentru sfârşitul verii şi apoi amânat până la finele lui octombrie, survival horror-ului The Evil Within a suferit o nouă modificare a datei de lansare. Din fericire, de această dată avem parte de veşti bune: Bethesda a confirmat la QuakeCon 2014 că jocul studioului japonez Tango Gameworks va fi lansat mai devreme: pe 14 octombrie 2014 în America de Nord şi 16-17 octombrie 2014 în regiunile europene.

The Evil Within îl va avea în prim plan pe detectivul Sebastian Castellanos, care, împreună cu partenerul său, este nevoit să intervină la locul unei crime. Martor fiind la uciderea colegilor săi poliţişti, Castellanos este atacat de o forţă misterioasă, pierzându-şi cunoştinţa. Eroul se va trezi într-o lume ciudată, în care monştrii umblă liberi, propriile temeri, nebunia şi chiar moartea fiind doar câteva dintre obstacolele pe care Castellanos va trebui să le depăşească pentru a supravieţui.

The Evil Within este construit folosind motorul grafic id Tech 5 şi urmează să fie lansat pentru PC, Xbox 360, PlayStation 3, Xbox One şi PlayStation 4.

The Evil Within

Urmărește Go4Games.ro pe Google News