The Game Awards 2017 – mai multe noutăţi decât în anii trecuţi

Autor: Cosmin Aionita | 27.11.2017
The Game Awards 2017 - mai multe noutăţi decât în anii trecuţi

The Game Awards 2017 va aduce împreună pe aceeaşi scenă oameni importanţi din industria jocurilor video, de la producători la formatori de opinie şi chiar campioni eSports, evenimentul urmând să găzduiască şi dezvăluiri ale unor noi jocuri, aşa cum a ne-a obişnuit şi în anii precedenţi. Despre acest ultim aspect se discută în clipul de mai jos, Geoff Keighley şi echipa sa de producători promiţând un număr mai ridicat de „premiere mondiale” decât la ediţiile The Game Awards din anii trecuţi.

Au fost dezvăluite nominalizările pentru The Game Awards 2017, impartite pe nu mai putin de 29 categorii. Selecţia a fost realizată de jurnalişti de la 51 de publicaţii de profil din întreaga lume, reprezentanţii acestora urmând să decidă, în proporţie de 90%, câştigătorii acestor categorii. Restul de 10% va fi decis de votul publicului, care poate fi efectuat aici, pe site-ul oficial al evenimentului.

The Game Awards 2017 va putea fi urmărit în România pe 8 decembrie 2017, la ora locală 3:30 dimineaţa, chiar aici, pe Go4games.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News