The Game Awards revine cu ediţia 2018

Autor: Cosmin Aionita | 12.11.2018
The Game Awards revine cu ediţia 2018

Renumitul jurnalist de gaming Geoff Keighley, organizator al ceremoniei de decernare a premiilor The Game Awards, a confirmat că ediţia din acest an a show-ului va avea loc pe 7 decembrie 2018, începând cu 3:30 dimineaţa (ora României). The Game Awards 2018 va fi filmat în rezoluţie Ultra HD 4K şi va fi transmis prin intermediul a nu mai puţin de 40 de platforme de streaming. După cum v-am obişnuit în ultimii ani, veţi putea urmări The Game Awards 2018 în direct chiar aici, pe Go4games.

Keighley a anunţat, de asemenea, că ediţia din acest an a The Game Awards este cea mai mare producţie de acest gen la care a lucrat vreodată, promiţând cele mai numeroase dezvăluiri de jocuri noi din istoria acestui format de show. De altfel, în cadrul propriului eveniment X018 (desfăşurat weekend-ul trecut în Mexic), cei de la Microsoft au confirmat deja că vor fi prezenţi cu noi anunţuri pe scena de la The Game Awards 2018.

Nu în ultimul rând, în cursul acestei săptămâni este aşteptată şi lista de titluri nominalizate la premiile ce vor fi oferite în cadrul ceremoniei The Game Awards 2018. An de an, show-ul aduce împreună pe aceeaşi scenă oameni importanţi din industria jocurilor video, de la producători, la formatori de opinie şi chiar campioni eSports, evenimentul fiind folosit şi pentru dezvăluirea de jocuri noi.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News