The Last of Us Part II a fost amânat!

Autor: Cosmin Aionita | 28.10.2019
The Last of Us Part II a fost amânat!

La mai puţin de o lună scursă de când Sony Interactive Entertainment şi Naughty Dog au confirmat data de lansare pentru foarte aşteptatul The Last of Us Part II – 21 februarie 2020 –, iată că studioul producător revine asupra acestui anunţ, luând decizia de a amâna jocul.

Conform directorului de creaţie Neil Druckmann, nu a fost deloc uşor să se ia această hotărâre, mai ales în condiţiile în care deja confirmaseră o dată de lansare, însă a fost necesar pentru a menţine The Last of Us Part II la standardul calitativ cu care fanii Naughty Dog au fost obişnuiţi. Druckmann insistă că jocul ar fi putut fi lansat în februarie, însă anumite părţi ale sale ar fi fost compromise, iar personalul celor de la Naughty Dog ar fi fost suprasolicitat. Astfel, s-a luat decizia logică de a amâna lansarea: The Last of Us Part II este programat acum pentru 29 mai 2020.

Zvonurile spun şi că, drept consecinţă directă a acestei amânări, cei de la Sony sunt nevoiţi să amâne şi lansarea jocului Ghost of Tsushima, pentru ca aceste două titluri să nu se “canibalizeze” între ele. Astfel, având în vedere că The Last of Us Part II este aşteptat acum chiar la sfârşitul primăverii anului viitor, Ghost of Tsushima ar trebui să-şi facă apariţia cel târziu în luna septembrie 2020, perioada următoarea fiind rezervată pentru lansarea noului PlayStation 5. Asta, bineînţeles, dacă Sony nu decide să lanseze Ghost of Tsushima direct pe PlayStation 5.

În The Last of Us Part II, actorii Troy Baker şi Ashley Johnson îşi vor relua rolurile lui Joel şi Ellie, pentru a continua povestea din primul joc al seriei. De această dată Ellie va fi personajul principal al jocului, eroina urmând să fie un pic mai în vârstă (19 ani) în The Last of Us Part II. Vom avea parte de o experienţă 100% single player, producătorii numind campania din The Last of Us Part II drept cea mai lungă din întreaga istorie a studioului Naughty Dog.

The Last of Us Part II va fi lansat pe 29 mai 2020, în exclusivitate pentru PlayStation 4.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News