The Last of Us Part II – iată ce oferă ediţiile speciale ale jocului

Autor: Cosmin Aionita | 25.09.2019
The Last of Us Part II – iată ce oferă ediţiile speciale ale jocului

Odată cu dezvăluirea datei de lansare pentru The Last of Us Part II (21 februarie 2020), precum şi a noului trailer pe care îl puteţi viziona în continuare, au fost făcute şi câteva menţiuni referitoare la acest nou joc. Astfel, cel de-al doilea titlu al seriei The Last of Us promite să fie cel mai ambiţios şi lung joc din toata istoria de 35 de ani a studioului Naughty Dog (de altfel, ediţia fizică va fi livrată pe două discuri Blu-ray).

The Last of Us Part II va încerca să spună o poveste nuanţată şi extrem de emoţionantă, tema principală a acesteia fiind legată de „cât de departe ai fi dispus să mergi pentru e pedepsi persoanele care i-au ranit pe cei dragi”. De asemenea, cu o această ocazie, Sony a dezvăluit şi ediţiile speciale în care va fi disponibil The Last of Us Part II, pe lângă cea standard.

The Last of Us Part II Collector’s Edition va include o statuetă înaltă de 12 inci înfăţisând-o pe Ellie, o replică de dimensiuni normale a brăţării lui Ellie, o carcasă metalică de tip SteelBook, o carte cu artwork-uri de 48 pagini, un set de şase insigne, o litografie tipărită şi o colecţie de cinci autocolante. În plus, această ediţie de colecţie va include şi acces la conţinut digital, cum ar fi o temă dinamică pentru interfaţa consolei PS4, un set de şase imagini de profil pentru PSN, soundtrack-ul în format digital, precum şi un exemplar digital al cărţii cu artwork-uri.

The Last of Us Part 2

The Last of Us Part II Special Edition va oferi ambalajul metalic de tip SteelBook, precum şi cartea cu artwork-uri din ediţia de colecţie, alături de tot conţinutul digital amintit mai devreme.

The Last of Us Part 2

Cei care preferă ediţiile digitale vor avea la dispoziţie The Last of Us Part II Digital Deluxe Edition (359,90 lei), care include tot conţinutul digital descris mai sus, precum şi un exemplar digital al jocului (ediţia digitală standard costă 309,90 lei). Dacă alegeţi să plasaţi o precomandă pentru oricare ediţie digitală a jocului veţi primit o imagine pentru profilul PSN cu tatuajul lui Ellie.

The Last of Us Part 2

De asemenea, dacă plasaţi o precomandă pentru orice ediţie a jocului The Last of Us Part II veţi primi două bonusuri in-game: un upgrade al capacităţii muniţiei pentru pistolul lui Ellie şi deblocarea Crafting Training Manual, care va permite crafting-ul de noi upgrade-uri şi item-uri.

The Last of Us Part II va fi lansat pe 21 februarie 2020, în exclusivitate pentru PlayStation 4.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News